ПОДОВИ НАСТИЛКИ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ,

РЕСТОРАНТИ, БАСЕЙНИ, ТЕРАСИ, АЛЕИ

САЙДИНГ DecPlast ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ ЗА ИНТЕРИОР И ЕКСТЕРИОР

thin

01. 

Какво е WPC

WPC (дървесно-полимерен композит) е материал, произведен от дърво или био-отпадък и полимери, най-често съчетани в съотношение 55% дървесни влакна, 35% полиетилен (HDPE) и 10% добавки и стабилизатори.

Най-голямото предимство на WPC материалите е, че те запазват най-добрите свойства на дървото (приятни са на допир, имат естествен вид) и в същото време носят здравината и издръжливостта на полиетилена. В сравнение с естествената дървесина, не е необходимо да се импрегнират, боядисват или третират с каквито и да е препарати. Допълнително предимство на WPC материалите е, че те изискват само основно почистване, за да изглеждат добре. Композитните продукти не се влияят от слънце, дъжд, атмосферни влияния, устойчиви са на ултравиолетовите лъчи, както и от въздействието на мухъл, насекоми и влага.

Нашите продукти – декинг подова настилка, сайдинг облицовки, подложни профили, завършващи профили и аксесоари, се произвеждат изцяло в България, като това ни позволява да влияем върху качеството на използваните материали от самото начало и да избираме най-добрите и

утвърдени съставки. Благодарение на 9-годишния ни опит в производството на композитни материали, ние ви предлагаме високо качество, точност и най-вече достъпни цени. Освен че спестяват пари и време с лесната инсталация и поддръжка, WPC декингите и сайдингите опазват околната среда. Нашата производствена технология включва изцяло рециклирана пластмаса и дървесни стърготини или био-отпадъци, като това гарантира, че за нито една декинг дъска няма изсечено дърво!


Нашият опит

Инпласт ООД е фирма с 15-годишна история, като през последните 9 години, основата ни дейност е да произвеждаме и предлагаме иновативни и екологични продукти, защото вярваме, че по този начин Вие ще живеете в хармония с околния свят. Работим по технология, която превръща отпадъчните материали в ценни продукти за строителството и дома. Произведените от нас декинг настилки и фасадни облицовки са идеалното решение за всички външни площи и фасади.

КАКВО

ПРОИЗВЕЖДАМЕ

Кух декинг

WPC декинг DeckPlast


WPC декинг е подова настилка, произведена от дървесно -полимерни композитни  материали (WPC – Wood-Plastic Composites), която е едно сигурно решение, устояващо на изпитанието на времето. Има вид и миризма на дърво, но притежава стабилността на пластмасата. WPC декинг DeckPlast е иновативна, екологично чиста декинг система, която се прилага на открито. Тя се отличава с ниската си  поддръжка и много по-дълъг живот от  естествената дървесина. Скритата система за закрепване гарантира гладка повърхност, без видими винтове.

02.

WPC сайдинг DeckPlast


Външна и вътрешна облицовка DeckPlast – идеален продукт, който издържа на влага, студ, топлина и други атмосферни влияния. WPC сайдингът е едно от най-практичните и естетически решения за вашата фасада. Придава елегантност и естествен вид на дървесина, като същевременно притежава звуко- и топло изолация, устойчива е на гъби, плесен и насекоми, на влага, огъване и влияние на околната среда. Произведена е по специална технология от дървесни стърготини, пластмаса и добавки, като тази формула гарантира нейната здравина, лесна поддръжка и дълъг живот. Монтажа е лесно постижим, като крепежите остават скрити. Има широко приложение като външна и вътрешна облицовка на офиси, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения, къщи, вили, сауни, всякакви мокри или влажни помещения.

Сайдинг за фасади
Ограда от декинг

WPC профили DeckPlast

скари, завършващи профили, профили за парапети и огради


WPC профили, произведени от дървесно-полимерни композитни материали, което гарантира тяхната здравина и дълготраен живот. Скарите се използват за подложна конструкция на декинга и сайдинга. Също така с тях могат да бъдат изградени пейки.

Завършващите профили дават по-естетичен завършек на вашите подови настилки и фасадни облицовки, а изграждането на стъпала никога не е било по-лесно.

Работата, с която се гордеем!

Приключени обекти

ВПЦ декинг

Площадка в градина с кух декинг DeckPlast

декинг настилка

Фасада на хотел и декинг настилка около басейн

Клик декинг DeckPlast подова настилка на заведение

дървен сайдинг

Декинг/сайдинг фасадна облицовка на заведение

WPC сайдинг DeckPlast, монтиран на фасада на ресторант

Декинг подиум

Мостовиден декинг DeckPlast , настилка на заведение

ДЕКИНГ НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ!

УСЛУГИ


Производство

Като водещ производител на дървесно-полимерни композитни профили – декинг и сайдинг – ние предлагаме рационални решения за вашите външни площи и фасади. Гарантираме качеството на продуктите ни и изготвяме индивидуални размери за всеки един терен, така че да сведем до минимум разходите ви!

Доставка

Можем да осигурим доставка директно до вашият обект в рамките на седмица и във време съобразено с вашите изисквания!

Монтаж

Ако имате затруднение при монтажа на декинг и сайдинг, нашият екип от професионалисти ще вземе точни размери, ще ви консултира при избора на подходящи материали, ще ви предложи разкрой на дъските с минимален отпадък и ще монтира вашите декинг подови настилки и фасадни облицовки, така че да превърне екстериора ви в най-уютното и красиво място!


Къде да ни намерите

Продукти DeckPlast са запазена марка на Инпласт ООД

гр. Кърджали, Индустриална зона Юг 1
+359 898 44 82 45
deckplast@abv.bg

FOLLOW US ON SOCIAL: